Denny Caknan - Layang Kangen (ft. Didi Kempot)

Denny Caknan Diupload 19 May 2020

post image
Download
Title Denny Caknan - Layang Kangen (ft. Didi Kempot)
Artist Denny Caknan
Album Layang Kangen
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 05:19
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Layang Kangen (ft. Didi Kempot)" oleh Denny Caknan

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wis tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepriye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pingin turu angel merem
Ra maido sopo wing sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pingin weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku