Denny Caknan - Los Dol

Denny Caknan Diupload 22 June 2020

post image
Download
Title Denny Caknan - Los Dol
Artist Denny Caknan
Album Los Dol
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 05:26
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Los Dol" oleh Denny Caknan

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokne
Kabarmu tandane, Iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel di setel
Tutuk tutuk no chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo,

Kok tutup tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokne
Kabarmu tandane, Iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane, Iku ora rindu,