Denny Caknan - Sampek Tuwek

Denny Caknan Diupload 29 August 2019

post image
Download
Title Denny Caknan - Sampek Tuwek
Artist Denny Caknan
Album Denny Caknan - Sampek Tuwek MP3 - Single
Tahun 2019
Genre Pop
Waktu Putar 5:21
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Hu-whoa-ah...
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku, oh

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Gawe urepku, oh, mesem saben bengi
Download Lagu Official Video Clip " Denny Caknan " SAMPEK TUWEK Mp3, Download Mp3 Official Video Clip " Denny Caknan " SAMPEK TUWEK Gratis, Download Lagu DENNY CAKNAN Mp3 Gratis