Didi Kempot - Manis

Didi Kempot Diupload 20 February 2021

post image
Download
Title Didi Kempot - Manis
Artist Didi Kempot
Album Manis - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 4.39
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Manis dik kowe pancen manis
Tambah manis kowe yen ora lamis
Yen mesem manise ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Ganteng mas sampeyan pancen ganteng
Tambah ganteng mas
Yen ora seneng seneng mendem
Gongso alit mas namine kempul
Ngalor ngidul sampeyan nggawani genduk

Kembang mlati aduhh dik dironce-ronce
Setengah mati aku ngesir kowe
Pasar Turi mas neng Suroboyo
Aku ngerti sampeyan senenge nggudho

Ngiris-iris aduh dik gulone jowo
Kowe cah manis dasare prasojo
Memang lidah mas tidak bertulang
Pandai bersilat watake wong lanang

Manis dik kowe pancen manis
Tambah manis kowe yen ora lamis
Yen mesem manise ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Ganteng mas sampeyan pancen ganteng
Tambah ganteng mas
Yen ora seneng seneng mendem
Gongso alit mas namine kempul
Ngalor ngidul sampeyan nggawani genduk

Kembang mlati aduhh dik dironce-ronce
Setengah mati aku ngesir kowe
Pasar Turi mas neng Suroboyo
Aku ngerti sampeyan senenge nggudho

Ngiris-iris aduh dik gulone jowo
Kowe cah manis dasare prasojo
Memang lidah mas tidak bertulang
Pandai bersilat watake wong lanang
✔Title : Manis
✔Vokal : Didi Kempot Feat Morista
✔Cipt. : S.Harsono
✔Arranger : MA Studio
✔Album : Single
✔Produksi : Makama Production

======================================================

Available On
▶️ Spotfy :
▶️ Deezer :
▶️ JOOX :
▶️ iTunes :

======================================================
Copyright © 2020 Makama Production. All Rights Reserved.

#DidiKempot #Manis #MakamaProduction

Distribuited worldwide by MusicYes
http://musicyess.com