Happy Asmara - Cerito Loro

Happy Asmara Diupload 08 March 2021

post image
Download
Title Happy Asmara - Cerito Loro
Artist Happy Asmara
Album Cerito Loro - Single
Tahun 2021
Genre Dangdut
Waktu Putar 6.18
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu sing paling tak tresnami
Getun ati iki aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo
Mergo kedanan wong liyo

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal ngelarani atiku
Segampang iki caramu mupus roso tresnoku
Aku ra bakal lali
Tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Kowe lungo ninggal aku atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu tulung ngapuranen aku
Ati iki dudu dolanan dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Kowe lungo ninggal aku atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu tulung ngapuranen aku
Ati iki dudu dolanan dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora tak baleni

Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora tak baleni
HAPPY ASMARA - CERITO LORO (Official Music Video)

Title : Cerito Loro
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Sigit Priyono
Arr : Deden M.

LIRIK
Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu sing paling tak tresnani
Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo
Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal nglarani atiku
Segampang iki caramu mupus roso tresnoku
Aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani
Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo
Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu
Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku
Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni
Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo
Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu
Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku
Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

#HAPPYASMARA #CeritoLoro #Adhigana

PRODUKSI : ADHIGANA
FB : Adhigana
IG : @Adhiganamusic