Happy Asmara - Menungso Ora Toto

Happy Asmara Diupload 15 January 2021

post image
Download
Title Happy Asmara - Menungso Ora Toto
Artist Happy Asmara
Album Menungso Ora Toto - Single
Tahun
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:09
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi.
Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo.
Aku sing gemati. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.
Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo.
Aku sing gemati. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.
Kowe kui cen menungso oratoto.
Kabeh iki mung marai crito loro.
HAPPY ASMARA - MENUNGSO ORA TOTO (Official Live Music Video)



Title :Menungso Ora Toto

Voc : Happy Asmara
Songwriter : Adryan NurMusic
by : Music Interactive
https://instagram.com/musicinteractiv.
.Location : Luv Kitchen Lounge Kediri

Lirik :
Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi.

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo.

Aku sing gemati. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo.
Aku sing gemati. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto
.Kowe kui cen menungso oratoto.

Kabeh iki mung marai crito loro.


Music Video Play List Adhigana Music :
1. Happy Asmara ft Lenk - Cemburu | https://youtu.be/ZUKUdRpfkTc
2. Happy Asmara - Kebal Kelaran | https://youtu.be/4O12ePHZVag
3. Egy Fajar - Mlaku dewe-dewe | https://youtu.be/_733mkxRSiI
4. Esa Risty - Kuat Ati | https://youtu.be/ofBpSNdGA-c



#AdhiganaMusic #HappyAsmara #MenungsoOraToto



Produksi : Adhigana

IG : @Adhiganamusic

FB : Adhigana Music