Happy Asmara - Tatu

Happy Asmara Diupload 14 March 2020

post image
Download
Title Happy Asmara - Tatu
Artist Happy Asmara
Album Tatu - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 4:46
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Senajan kowe ngilang
Ra biso tak sawang
Nanging ning ati tansah kelingan
Manise janji-janjimu kui nglarani ati

Senajan aku loro
Ning seh kuat nyonggo
Tatu sing ono dodo
Perih rasane, yen eling kowe, angel tambane

Opo aku salah
Yen aku cerito opo anane
Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu piye tenane

Opo aku salah
Yen aku kondho opo anane
Ceritane tresno
Naliko mbiyen aku lan kowe

Senajan aku loro
Ning seh kuat nyonggo
Tatu sing ono dodo
Perih rasane, yen eling kowe, angel tambane

Opo aku salah
Yen aku cerito opo anane
Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu piye tenane

Opo aku salah
Yen aku kondho opo anane
Ceritane tresno
Naliko mbiyen aku lan kowe

Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu sing tak rasakne