Happy Asmara - Udan Janji

Happy Asmara Diupload 31 May 2021

post image
Download
Title Happy Asmara - Udan Janji
Artist Happy Asmara
Album Udan Janji - Single
Tahun 2021
Genre Dangdut
Waktu Putar 4.43
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Semilir angin dalu sumripit roso ning ati
Soyo nambahi roso kasmaran iki
Pirang-pirang bengi tansah tak enteni
Nanging ra ono teko nugemi janjimu

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni ra ono tekamu
Pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku, geloning atiku

Ra ono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Ra ono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene ra ono tekamu

Semilir angin dalu sumripit roso ning ati
Soyo nambahi roso kasmaran iki
Pirang-pirang bengi tansah tak enteni
Nanging ra ono teko nugemi janjimu

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni ra ono tekamu
Pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku, geloning atiku

Ra ono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Ra ono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene ra ono tekamu

Ra ono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Ra ono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene ra ono tekamu