Happy Asmara - Wes Tatas

Happy Asmara Diupload 12 November 2020

post image
Download
Title Happy Asmara - Wes Tatas
Artist Happy Asmara
Album Wes Tatas - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 06:10
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Tak eleng eleng bien tau ngomong opo Arep
Ngancani aku nganti tekan pungkase umurku
Nanging sak iki ne koe ninggal
Janjine Ibarat banyu mili wes tekan segoro
Cobo dadi aku kuat po atimu meski koe
Sambat ora kuat aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Layangan seng tatas tondo tresno ku wes
Pungkas mabur duwur ngalang ngalang yen
Ngibur dadi kenangan koe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran opo iki wes takdir e
Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah
Sambat ora kuat aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang
Layangan seng tatas tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang yen ngibur dadi kenangan
Koe seng tak eman eman ninggal ke roso kelaran opo
Iki wes takdir e aku iklas aku pasrah wes tak ngalah