ILUX & Denny Caknan - Kuatno Aku

ILUX & Denny Caknan Diupload 27 March 2020

post image
Download
Title ILUX & Denny Caknan - Kuatno Aku
Artist ILUX & Denny Caknan
Album Kuatno Aku - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:57
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Kuatno Aku" oleh ILUX & Denny Caknan

Kowe seng biyen tau ning atiku
Seng tau gawe seneng uripku
Saiki wes lungo disanding wong liyo
Mergo ra ono restune wong tuwo

Setiaku wes ra kurang-kurang
Sayangku ning kowe yo tenanan
Rasane abot nerimo kenyataan
Kepekseo pisoh mergo keadaan

Wes cukup aku sadar diri..
Tak terimo karo gede ati..

CHORUS
Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire
Gusti.. kuatno aku
^
Setiaku wes ra kurang-kurang
Sayangku ning kowe yo tenanan
Rasane abot nerimo kenyataan
Kepekseo pisoh mergo keadaan

Wes cukup aku sadar diri..
Tak terimo karo gede ati..

CHORUS
Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire
Gusti.. kuatno aku
Gusti.. kuatno aku