Jihan Audy - Aku Getun Sayang

Jihan Audy Diupload 24 February 2021

post image
Download
Title Jihan Audy - Aku Getun Sayang
Artist Jihan Audy
Album Aku Getun Sayang - Single
Tahun 2021
Genre Dangdut
Waktu Putar 5.1
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Tetes eluhku ngempet roso kangenku
Marang sliramu sing tau ngiseni uripku
Aku sing mbok sayang-sayang
Kowe wis tahu berjuang
Nanging aku malah ngilang

Aku baru sadar lorone atimu
Nalikane kowe mbiyen isih karo aku
Kowe sing nenani aku
Kowe ra tau tak gugu
Ra tau tak jogo perasaanmu

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku tego
Ninggal kowe pas sayang-sayange
Tak gawe tatu jerune atimu
Sing ra iso mbok lalekne

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku
Ninggal kowe pas lagi sayang-sayange
Saiki pas pingin mbalik
Kowe wis disanding wong liyo

Tetes eluhku ngempet roso kangenku
Marang sliramu sing tau ngiseni uripku
Aku sing mbok sayang-sayang
Kowe wis tahu berjuang
Nanging aku malah ngilang

Aku baru sadar lorone atimu
Nalikane kowe mbiyen isih karo aku
Kowe sing nenani aku
Kowe ra tau tak gugu
Ra tau tak jogo perasaanmu

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku tego
Ninggal kowe pas sayang-sayange
Tak gawe tatu jerune atimu
Sing ra iso mbok lalekne

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku
Ninggal kowe pas lagi sayang-sayange
Saiki pas pingin mbalik
Kowe uwis disanding wong liyo
Judul : Aku Getun Sayang
Artis : Jihan Audy
Pencipta : Sarah Ema


Available Streaming & Download
iTunes/Apple : https://smarturl.it/
Spotify : https://smarturl.it/
Deezer : https://smarturl.it/

Find us on :
Facebook : https://smarturl.id/1eyLhK8t
Instagram: https://smarturl.id/GZKTQcw0
Twitter : https://smarturl.id/XoL6nZ1G
Youtube : https://smarturl.id/7D8oaEHq
Website : http://www.sakurarecord.co.id

#jylomanise #akugetunsayang

Copyright © 2021 SAKURANADA All rights reserved.