Jihan Audy - Demi Kowe

Jihan Audy Diupload 18 June 2020

post image
Download
Title Jihan Audy - Demi Kowe
Artist Jihan Audy
Album Demi Kowe - Single
Tahun 2019
Genre Unknown
Waktu Putar 4:39
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Mas aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak bukteke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene
Aku lungo ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

Setiaku karo kowe tekan matiku
Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan

Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

Wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene aku lungu ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo

Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku
Judul Lagu : Demi Kowe
Penyanyi : Jihan Audy
Pencipta : Pendhoza
Live Randu Padangan - Menganti - Gresik

#newpallapa
#jihanaudy
#dangdutindonesia