Jihan Audy - Hey Kamu

Jihan Audy Diupload 24 February 2018

post image
Download
Title Jihan Audy - Hey Kamu
Artist Jihan Audy
Album House Hak'e Hak'e Jaman Now
Tahun 2018
Genre Dangdut
Waktu Putar 5:51
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Hey kamu
Iya kamu
Yang sering bergaya
Yang sering bertingkah
Mau mengambil hati pacarku

Hey kowe
Iyo kowe
Tak kandani kowe
Tak tuturi kowe
Percuma usahamu janjine

Opo ra ngerti kowe opo rumangsane
Saben wong lugu kepileng mbok rayu
Gur bondo baenol
Atimu kecantol
Nganti lambemu protol
Ra bakal iso ambrol

Aku tak mungkin terganti
Meski kowe gudo kekasih ati
Mergo aku paling ngerti
Kekarepan lan penjaluk atine

Lungo endang lungo
Kowe teko uripe
Gur aku sing ono ning atine
Menari-nari ning pikirane

Lungo endang lungo
Kowe teko uripe
Gur aku sing ono ning atine
Menari-nari ning pikirane

Hey kowe
Iyo kowe
Tak kandani kowe
Tak tuturi kowe
Percuma usahamu janjine

Opo ra ngerti kowe opo rumangsane
Saben wong lugu kepileng mbok rayu
Gur bondo baenol
Atimu kecantol
Nganti lambemu protol
Ra bakal iso ambrol

Aku tak mungkin terganti
Meski kowe gudo kekasih ati
Mergo aku paling ngerti
Kekarepan lan penjaluk atine

Lungo endang lungo
Kowe teko uripe
Gur aku sing ono ning atine
Menari-nari ning pikirane

Lungo endang lungo
Kowe teko uripe
Gur aku sing ono ning atine
Menari-nari ning pikirane