Jihan Audy - Wegah Kelangan

Jihan Audy Diupload 04 August 2019

post image
Download
Title Jihan Audy - Wegah Kelangan
Artist Jihan Audy
Album Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3 - Single
Tahun 2018
Genre Dangdut
Waktu Putar 4:41
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso neng ati

Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok pikir aku ngeliyo

Kabeh iki kahanan

Ra iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Ora ono niatku ngelarani atimu

Rungokno aku senajano aku sing kleru

Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Copyright © 2018, DD Star Record [Official Video]

Title : Wegah Kelangan
Artist : Jihan Audy
Songwriter : DanangDanzt
Arranger : Samiremen Studio
Album : Viva Musica Vol.2
Label : DD Star Record

Terima kasih anda sudah mampir di channel kami,
Jangan lupa like, subscribe juga share ke teman" ya...
kritik juga saranya sangat kami harapkan ....

Tonton juga video2 kami lainya:

Jihan & Linda - Golek bolo tambah konco
https://www.youtube.com/watch?v=tjE6PEeLNuc

#JihanWegahKelangan

Hormat kami:
DD Star Record
Jl. Supriadi no.71 Gedangsewu_Pare_Kediri
Alamat Email: [email protected]