Syahiba Saufa - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kui)

Syahiba Saufa Diupload 23 March 2021

post image
Download
Title Syahiba Saufa - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kui)
Artist Syahiba Saufa
Album Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kui) - Single
Tahun 2021
Genre Dangdut
Waktu Putar 3.52
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Official Music Video from Syahiba Saufa ft. James AP 'Cidro 2'.

Video Credits :
Song Writed by Didi Reog
Arranged by Lapis 7 Studio
Video by BTS (Bima Tukang Shooting)
Arranged & mixing by Fajar Harmey

Download & Streaming :
Joox : Comingsoon
Spotify : Comingsoon
Langit Music : Comingsoon

========================================

♪ Lyrics : Cidro 2

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

========================================

*
For Job
Contact our Management:
WhatsApp :

#SyahibaSaufa
#JamesAP
#Cidro2
#Lapis7Entertainment

**
Follow Our Instagram
Lapis 7 Entertainment 👉🏼

Subscribe : http://bit.ly/SubsLapis7Entertainment

℗ & © 2021 Lapis 7 Entertainment. All rights reserved.

Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, and Subscribe channel kami, aktifkan loncengnya agar kalian dapat notifikasi postingan terbaru dari Lapis 7 Entertainment.

==========================================

Lapis 7 Entertainment's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm