Syahiba Saufa - Jajal Kowe Dadi Aku

Syahiba Saufa Diupload 24 December 2019

post image
Download
Title Syahiba Saufa - Jajal Kowe Dadi Aku
Artist Syahiba Saufa
Album Jajal Kowe Dadi Aku - Single
Tahun 2019
Genre Dangdut
Waktu Putar 03:54
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne 'tuk bersabar

Wes pancen tresnoku marakke bertahan
Nyanding kowe sing isih kumat-kumatan
Ket biyen s'lalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti, tolong sadarne sayangku

Aku ra pengen pisah, nanging aku meh ra betah
Sing tak jaluk kowe endang berubah
Ket biyen s'lalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti, tolong sadarne sayangku

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti, tolong sadarne sayangku

Jajal kowe dadi aku
Download & streaming "Jajal Kowe Dadi Aku" by Syahiba Saufa, click here: https://backl.ink/108157270

Songwriter by Angga Samudra
Music Arranger by Purnomo Melon
Mixing & Mastering by Juliar Studio
Directed by 3Day Picture
℗ & © 2019 SAMUDRA RECORD

- Watch official music video from artist & other musician Samudra Record : https://youtu.be/ILzi15gTcuM?list=PL06mpCxfIeQMES_-zHcAV5DMLr-sTpWbf
- Subscribe our official channel Samudra Record for new update videos from Syahiba Saufa : http://smarturl.it/subSamudraRecord

Contact our Management:
Tlp. : +6281259555989 (Angga Samudra)
Email : [email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/SamudraRecordID
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/SamudraRecordID
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/samudrarecordid/
► Google+ : https://plus.google.com/+SamudraRecordOfficialID
► Website : https://www.samudrarecord.com
► Informasi kode RBT : http://goo.gl/GS37t8

#JajalKoweDadiAku #SyahibaSaufa
Music video by Syahiba Saufa performing Jajal Kowe Dadi Aku. © 2019 Samudra Record