Syahiba Saufa - Sawangen

Syahiba Saufa Diupload 10 May 2019

post image
Download
Title Syahiba Saufa - Sawangen
Artist Syahiba Saufa
Album Ngelabur Langit
Tahun 2019
Genre Dangdut
Waktu Putar 5:52
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono kowe

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono kowe

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe
Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe