Syahiba Saufa - Sewates Kerjo (Koplo Version)

Syahiba Saufa Diupload 11 August 2019

post image
Download
Title Syahiba Saufa - Sewates Kerjo (Koplo Version)
Artist Syahiba Saufa
Album Single Sewates Kerjo (Koplo Version)
Tahun 2019
Genre
Waktu Putar 4:45
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Kuat kuatne atimu
Nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo
Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo