Syahiba Saufa - Tak Lilo Lungomu

Syahiba Saufa Diupload 12 January 2021

post image
Download
Title Syahiba Saufa - Tak Lilo Lungomu
Artist Syahiba Saufa
Album Tak Lilo Lungomu - Single
Tahun
Genre Dangdut
Waktu Putar 05:51
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik dalam proses pencarian, atau belum tersedia
#asmorondono #DuetSyahibasaufafeatjamesap #Djtheplek

Official Music Video from Syahiba Saufa Feat James AP"Tak Lilo Lungamu"
Subscribe Musik Perdana Record Channel here:
https://www.youtube.com/channel/UC3MpusyU0M04MNg0SEXpHGA/

Stream Available on:
https://backl.ink/143875148

Songtitle : Tak Lilo Lungamu
Voc : Syahiba Saufa Feat James AP
Music : DJ Theplex
Songwriter : R.Husin Albana
Music Label : Musik Perdana Record

INFO Musik Perdana Record
Facebook : https://smarturl.it/FacebookMPR
Instagram : https://smarturl.it/MPRinstagram
TikTok : https://vt.tiktok.com/DmGXDW/
Whatsapp : 081232732672

Lirik Lagu : Tak Lilo Lungamu

Langit mendung sing dadi saksi
Trenyuh rasane nelongso ning ati
Naliko pupus tresno iki
Ra ngiro wis nduwe ganti
Sliramu sing tak tresnani...

Pancene abot nandang tresno
Naliko adoh jarak'e sliramu
Ra kuoso nrimo tresno liyo
Mergo kudu nompo
Jejodohan wong tuwo...

reff :
Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo selawase....

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku....
Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pengiling crito sing tak tulis