Syahiba Saufa - Tepung Kanji

Syahiba Saufa Diupload 01 May 2020

post image
Download
Title Syahiba Saufa - Tepung Kanji
Artist Syahiba Saufa
Album Tepung Kanji - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 4:52
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Mas, aku pengen cerito
Tentang kita berdua
Wong tuwoku ora setuju
Yen kowe lan aku bersatu
Kondomu marang aku
Kowe bakal berjuang
Pangingatku marang sliramu
Ojo sampek salah dalan
Aku ra mundur, dek, teko atimu
Masio sakdanya ra ngrestuiku
Koyo tepung kanji nong nduwur mejo
Yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo
Genggemen tanganku kalau kamu ragu
Optimis wae, Gusti mboten sare
Kondomu marang aku
Kowe bakal berjuang
Pangingatku marang sliramu
Ojo sampek salah dalan
Aku ra mundur, dek, teko atimu
Masio sakdanya ra ngrestuiku
Koyo tepung kanji nong nduwur mejo
Yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo
Aku ra mundur, dek, teko atimu
Masio sakdanya ra ngrestuiku
Koyo tepung kanji nong nduwur mejo
Yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo
Genggemen tanganku kalau kamu ragu
Optimis wae, Gusti mboten sare
Genggemen tanganku kalau kamu ragu
Optimis wae, Gusti mboten sare