Via Vallen - Aku Ra Mundur (Tepung Kanji)

Via Vallen Diupload 18 November 2020

post image
Download
Title Via Vallen - Aku Ra Mundur (Tepung Kanji)
Artist Via Vallen
Album Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:38
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Mas. aku pingin cerito
Tentang kita berdua.
Wong tuaku ora setuju
Yen Kowe kan aku bersatu.

Kondomu marang aku
Kowe bakal berjuang
Pangengatku marang sliramu.
Ojo Sampek. salah dalan.

Aku Ra mundur dek
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji
Nong duwur mejo
Yen Gusti ngrestui
Wong liyo biso opo

Genggaman tangan ku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare.