Vita Alvia - Cidro 2 (DJ Remix)

Vita Alvia Diupload 25 February 2021

post image
Download
Title Vita Alvia - Cidro 2 (DJ Remix)
Artist Vita Alvia
Album Cidro 2 (DJ Remix) - Single
Tahun 2021
Genre Dangdut
Waktu Putar 4.44
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik dalam proses pencarian, atau belum tersedia
Vita Alvia - Cidro 2 (DJ Selow) [OFFICIAL]
https://youtu.be/qYnw4-RDGN0

Title : Cidro 2
Singer by Vita Alvia
Songwriter by Didi Reog
Music Arranger by Yudhistira
Videographer & Editor by Fotosintesis
Produksi : DD Star Record

Link donwload story Cidro 2 :
http://bit.ly/3qVo9Jm

Lirik CIDRO 2 :

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
------------------------------------------------
Berikut playlis dari artis" kami :

Nella Kharisma : http://bit.ly/34nKR0t
Happy Asmara : https://bit.ly/3fax9V8
Safira Inema : http://bit.ly/2ETyuPP
Jihan Audy : http://bit.ly/2PIuhEy
Mala Agatha : http://bit.ly/391ELGY
Deviana Safara : http://bit.ly/2Zav0Sc
Rena KDI : http://bit.ly/2sd4dbE
Linda Ayu : http://bit.ly/2MhOIWY
Via Vallen : http://bit.ly/34GYmsB
Maqdalena : http://bit.ly/2sVTpi7
Elsa Safira : http://bit.ly/2MiDv8G
Vita KDI : http://bit.ly/35NEGo5
Sasya Arkhisna : http://bit.ly/2Sf2i15
Yeyen Vivia : http://bit.ly/2EDRKRb
Dian Marshanda : http://bit.ly/2s8Ue7n
Gita Florencia : http://bit.ly/34QVn0Q
Cindy Aulia : http://bit.ly/2sPXYKX
Tupang : http://bit.ly/2Sg8Bl6
Justin Liee : https://bit.ly/3ia7ga7
Indah Fortuna : https://bit.ly/3aUzoet

Hormat kami :
DD Star Record
Pare - Kediri - Jawa Timur - Indonesia
Email: [email protected]
Tik Tok : http://bit.ly/2NTKdmn
Instagram : http://bit.ly/2EI9VoK
Facebook : http://bit.ly/35N6cCj
Channel : http://bit.ly/35OwofU

Copyright © 2021, DD Star Record [Official Video]

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#VitaAlvia #Cidro2 #DJselow