Vita Alvia - Layang Dungo Restu

Vita Alvia Diupload 21 January 2021

post image
Download
Title Vita Alvia - Layang Dungo Restu
Artist Vita Alvia
Album Layang Dungo Restu - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 5.21
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Senadyan adoh panggonmu ra bakal tak lalekke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Dongakno aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambani ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Senadyan adoh panggonmu ra bakal tak lalekke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Dongakno aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambani ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambani ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku
Vita Alvia - Layang Dungo Restu | (Official Video)

Lagu terbaru Vita Alvia 2020
Download & streaming "L D R | Layang Dongo Restu" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Songwriter Justin Lie
Arranger by Agus Gae ARD
Editor video by Virano Creator
Directed by Ard Management
℗ & © 2020 ARD MANAGEMENT

Lyric

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

================================

Contact our Management:
Tlp.Wa : 081237117507
Email: [email protected]
[email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:

#Vitaalvia #layangdungotresno #ARDManagement
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize