Vita Alvia - Los Dol

Vita Alvia Diupload 20 July 2020

post image
Download
Title Vita Alvia - Los Dol
Artist Vita Alvia
Album Los Dol - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 4:24
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, dik, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen keringet bareng awakmu

Tak gawe los dol, dasarku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chattingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo

Kok tutup-tutupi? Nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, dik, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen keringet bareng awakmu

Kok tutup-tutupi? Nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, dik, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen keringet bareng awakmu