Vita Alvia - Salam Tresno

Vita Alvia Diupload 12 December 2020

post image
Download
Title Vita Alvia - Salam Tresno
Artist Vita Alvia
Album Salam Tresno - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:56
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Sumilir angin wengi tan tumetes
Hanambahi kangenku sansoyo gede
Titipen rindu iki sansoyo akeh
Amung bisa dedonga angenku nggo kowe

Sliramu siji, tresnoku yo mung siji
Tak Simpen lan jogo tekane mati
Panyuwunku kanggo riko
Njogo tresno ingsun
Sayang aku tulus, tresno sliramu... huuuu uuuu

Tresno rak bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tambah rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati
Salam tresno di jogo
Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ming sliramu...

Back to Reff. ️